Wie wij zijn

Op 1 oktober 2013 is KIV-NOORD opgericht als een besloten vennootschap en vanaf dat begin, en nog steeds, gevestigd in ons pand aan de Industrieweg 4a te Harlingen. KIV-NOORD is als merknaam een begrip geworden in Friesland en daarbuiten. Overal zijn de zilvergrijze inspectie voertuigen met herkenbaar logo te zien. De directie bestaat uit twee personen die actief in de organisatie meewerken. In de binnendienst zijn twee personen verantwoordelijk voor de administratieve en operationele werkzaamheden. De buitendienst wordt bemand door 10 inspecteurs.

MISSIE
KIV-NOORD is een moderne, professionele en service gerichte organisatie met gedreven medewerkers die opdrachtgevers ontzorgen van hun verplichtingen op het gebied van keuringen, inspecties en veiligheid. KIV-NOORD wordt een begrip op dit gebied en gaat uitgroeien tot een gerespecteerd bedrijf met de beste medewerkers, waardevolle contracten en ontzorgde opdrachtgevers.

VISIE
KIV-NOORD gaat alle mogelijke diensten en producten aanbieden om voorkomende keuringen en inspecties, welke vanuit een wettelijk of bedrijfsafhankelijk kader zijn opgelegd, te verzorgen voor opdrachtgevers die totaal ontzorgt willen worden. KIV-NOORD doet in 2024 werk in het totale noordelijk deel van Nederland met 15 medewerkers of meer. KIV-NOORD volgt de ontwikkelingen in de branche en speelt daar adequaat en doelgericht op in door nieuwe diensten en producten voor keuringen en inspecties te ontwikkelen.

Erkeningen en
certificaten

Een onderhoudsbedrijf voor brand -en arboveiligheid kan niet zonder erkeningen van deskundigheid. KIV-NOORD is voor REOB gecertificeerd. Tevens is KIV-NOORD erkend installateur van elektrotechnische- en watertechnische installaties. KIV-NOORD is een inspectiebedrijf met inspecteurs voor elektrotechnische installaties NEN1010 en NEN3140.